Bedbugs bestrijden

Plaagdieren onder andere de bedwantsen, luizen, neten, stink bugs bestrijden middels hittebehandeling ofwel heattreament is heel effectief gebleken. In de eerste plaats voor de volwassen insecten maar daarnaast ook voor de neten. Het kost je weinig tijd daarnaast heb je geen pesticiden nodig. De hitte verspreid zich bijzonder goed en zeker niet onbelangrijk heel snel in onze HT-kamers.

De bedwants is over actief in Frankrijk en Engeland en daardoor ook in de rest van Europa. Het hebben van bedwantsen in je vrachtwagen, auto of ander voertuig heeft niets met hygiƫne van de chauffeur te maken. Belangrijk is om te weten hoe kom je er vanaf. Middels onze heattreatment, verwarmen van het voertuig tot 60 graden voor minimaal een half uur zorgt dat de organismen het niet kunnen overleven. Het is een hele effectieve methode, deze bestrijding zonder chemische middelen. Middels onze temperatuur sensoren kunnen wij monitoren wanneer de 60 graden bereikt is. Dan zal deze temperatuur voor minimaal een half uur behouden worden. Het is een professionele bestrijding waarbij u ook een warmteprotocol en certificaat zult ontvangen.

#logistiek#bedwantsen#bedbugs#plaagdieren#autoindustrie#autoexport#heattreament#KAD#bestrijding#doeltreffend#warmteprotocol#neten